امولسیفایرها موادی هستند که امولسیونها را تثبیت یا اجازه تولید آنها را در اولین فرصت می‌دهند. شیر بهترین نوع امولسیون طبیعی شناخته شده در طبیعت است. اگرچه، چربی تمایل دارد در سطح بماند که به عنوان سرشیر شناخته می‌شود اما چربی شیر به خوبی در آب پخش می‌شود که علت این پدیده نیروی دافعه بین روغن و آب است. محدوده ای که روغن و آب در تماس با هم قرار می‌گیرند در زبان علمی اینترفیس” یاحدفاصل گفته می‌شود.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی می‌شود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دلنوشته های هلیا مشاوره و نصب دتکتور منوکسید کربن گرمایش برودت پارس چگونه دیدار کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. تا موفقیت دانلود فیلم و سریال جدید پرورش فکر و طرز فکر و موفقیت مرجع تخصصی سازه های جهان